Χονδρική πώληση

Η εταιρία Cardinal Bags, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CAT BAGS και ως κατασκευαστής και προμηθευτής της δικής της επωνυμίας «Cardinal Bags», παρέχει σε διάθεση Χονδρικής Πώλησης (B2B) τα προϊόντα της σε επαγγελματίες και καταστήματα, με συνέπεια και συνεχή ροή εμπορευμάτων για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διαδικασία εγγραφής

Για να εγγραφείτε συμπληρώστε τα στοιχεία της εταιρείας σας στην φόρμα εγγραφής. Ένας συνεργάτης μας θα ελέγξει την αξιοπιστία των στοιχείων σας και θα λάβετε άμεσα ένα e-mail με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης (username και password). Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το password σας ανά πάσα στιγμή, από τις ρυθμίσεις του χρήστη χονδρικής.

Όταν η διαδικασία εγγραφής ολοκληρωθεί, θα σας εμφανίζονται οι τιμές χονδρικής των προϊόντων μας και θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας απευθείας από το site μας, σαν να ήσασταν πελάτης λιανικής. 

Εγγραφείτε τώρα!

μέσω του site μας ή τηλεφωνικώς στο 210 94 21 054 και επωφελειθείτε από αποκλειστικά προνόμια όπως:

* Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 20 τεμάχια

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

• Γιατί είμαστε μια 100% ελληνική επιχείρηση που διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων σε υψηλά επίπεδα από το 1953, με ιδρυτή τον Αθανάσιο Νομικό.

• Επενδύουμε στις καλές σχέσεις και στην συνεχή υποστήριξη των συνεργατών μας ώστε να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε σας επιχειρηματικό βήμα.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, που είναι δίπλα σας από την πρώτη στιγμή και μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλέψει για οτιδήποτε σχετίζεται με την πορεία της παραγγελία σας.

• Σεβόμαστε τον έμπορο και διατηρούμε τις τιμές μας σε ανταγωνιστικά επίπεδα. 

Υποστήριξη & επισκευές/αλλαγές σε ελαττωματικά καινούρια προϊόντα

Εισάγουμε για εσάς

Πέρα από την χονδρική πώληση των προϊόντων του site μας, μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς την εισαγωγή οποιουδήποτε προϊόντος / είδους σας ενδιαφέρει εφόσον ανήκει στην κατηγορία των Ειδών Ταξιδίου. Η ελάχιστη ποσότητα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης. 

Ενημερώστε μας για το προϊόν που θέλετε να εισάγουμε για λογαριασμό σας (μέσω e-mail, φόρμας επικοινωνίας ή και τηλεφωνικώς) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με συνέπεια.

[wwof_product_listing]