ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ 210 94 21 054
ΕΞΥΠ. ΠΕΛΑΤΩΝ 210 94 21 054

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, και να το αντικαταστήσετε με το ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

Aντικατάσταση:
Μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε το ίδιο αντικείμενο σε διαφορετικό χρώμα ή να το αντικαταστήσουμε με οποιοδήποτε άλλο από την ιστοσελίδα με δική σας επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Επιπλέον, σε περίπτωση που λάβατε ελαττωματικό ή λανθασμένο κωδικό μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με το ίδιο αντικείμενο ή το σωστό χωρίς καμία χρέωση.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους άριστη κατάσταση και συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια κλπ. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύεται απ’ όλα τα παραστατικά πώλησης. Η “cardinalbags.gr” δεν καλύπτει το κόστος επιστροφής και αποστολής των αντικειμένων. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που λάβατε λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν. Η επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων γίνεται μόνο από τα ELTA COURIER για μικρά δέματα και  μεγάλα δέματα. Τα προϊόντα που αποστέλλονται έχουν ήδη ελεγχθεί για πιθανά ελαττώματα ή ελλείψεις για την αποφυγή άσκοπων επιστροφών.

Επίσης στο φωτογραφικό υλικό οι παρεκκλίσεις των χρωμάτων είναι από ελάχιστες έως μηδενικές, για να ξέρετε τι χρώμα θα παραλάβετε, με την προϋπόθεση ότι στην οθόνη σας δεν έχουν πειραχτεί οι στάνταρ ρυθμίσεις.
Σε περίοδο εκπτώσεων στην αλλαγή, θα ισχύει η τιμή του προϊόντος που παραλαμβάνουμε και η τιμή του προϊόντος που θα αποστέλλουμε, την ημέρα της παραλαβής μας από εσάς. (επειδή οι τιμές αλλάζουν συχνά).

Προϊόντα που έχουν έκπτωση 45% και άνω, θεωρούνται υπέρ-προσφορές και δεν επιστρέφονται.
Εξαιρούνται από επιστροφή ή αλλαγή ευαίσθητα προϊόντα όπως αμπιγέ βραδινά τσαντάκια, βαλίτσες, σακ βουαγιάζ τροχήλατα και επαγγελματικές τσάντες τροχήλατες (pilot). 

Η ευθύνη (λόγο καταστροφής ή απώλειας) για την επιστροφή των προϊόντων προς το κατάστημα της cardinalbags.gr επιβαρύνει τον πελάτη. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.
Η Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το www.cardinalbags.gr, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Επικοινωνείτε μαζί μας στο 210 9421054 ή μέσω e-mail:nomikosa@otenet.gr ή συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής που βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δηλώνοντας το αίτημά σας. Μας δίνετε τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και εξηγείτε τον λόγο για τον οποίον επιθυμείτε να γίνει επιστροφή.

ΒΗΜΑ 2: Αναλαμβάνετε να στείλετε το δέμα μέσω: courier, μεταφορική εταιρία ή ταχυδρομείο με δική σας χρέωση. Σε περίπτωση που θέλετε να αναλάβουμε εμείς με την δική μας courier οι τιμές αλλαγής που θα χρεωθείται είναι: 4,00€ για την αποστολή σε εμάς και 4,00€ για την αποστολή πίσω σε εσάς συν την διαφορά του προϊόντος(αν υπάρχει),το συνολικό κόστος αλλαγής προιόντος ή επιστροφής είναι στα 8,00€. Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός δικτύου της μεταφορικής courier θα πρέπει εσείς να το παραδώσετε στο τοπικό κατάστημα εξυπηρέτησης που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν μόνο για χρήση ELTA COURIER για μικρά δέματα και  για μεγάλα 

*Κόστος επιστροφής-αλλαγής βαλίτσας, τροχήλατης τσάντας 10€ για την αποστολή σε εμάς και 10€ για την αποστολή πίσω σε εσάς συν την διαφορά του προϊόντος(αν υπάρχει),το συνολικό κόστος αλλαγής προιόντος ή επιστροφής είναι στα 20€.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε
Kατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ & ΚΕΡΔΙΣΕ -5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ